İletişim:

Yorum yok King Tıraş Makinesi, Saç Kesme Makinesi ile Birlikte Yeniçarşım’da Sadece 59,90 TL

E-postayı düzgün görüntüleyemiyorsanız tıklayınız.
Yeniarşım.com
Takip et Facebook'dan takip et Twitter'dan takip et Arkadaşını Davet Et Arkadaşını davet et
Krallara Layık Tıraş Keyfi
Temiz ve bakımlı şehir erkeğinin bakım seti rakipsiz fiyatıyla
tabii ki yeniçarşım.com’da
Tüm ürünlerde peşin fiyatına taksit imkanı
Card Finans'a 12 taksit World Kart'a 12 taksit Advantage Kart'a 12 taksit Bonus Kart'a 6 taksit Maximum Kart'a 6 taksit Axess'a 6 taksit
Aradığınız Her Şey ve Daha Fazlası
Yeniçarşım, kullanıcılarına gerçek mağazaların ürünlerini 7/24 güvenli bir şekilde sunmak üzere 2011’de kuruldu. Şu an yüzlerce gerçek mağazanın ürünlerinin sunulduğu yeniçarşım.com’da diğer online alışveriş sitelerinden farklı olarak, sadece ticari unvana sahip kişi ve kurumlar mağaza açabiliyor. Kullanıcılara gerçek mağazalardan, aradıkları her şeyi hatta daha fazlasını bulabilecekleri geniş ürün yelpazesi sunan yeniçarşım.com, Hürriyet Güvenli Alışveriş Sistemi ile de fark yaratıyor.
Hürriyet Güvenli Alışveriş Sistemi
Yeniçarşım.com; müşterilerimizin en geniş ürün yelpazesine kolaylıkla ulaşabilecekleri, zaman kaybetmeden en iyi ürünü en uygun fiyata bulabilecekleri ve gerçek mağazalardan alışveriş yapabilecekleri güvenli bir alışveriş ortamı sunmaktadır. Yeniçarşım.com’da, Hürriyet Güvenli Alışveriş Sistemi’ne göre müşteri, ürünü seçip satın alma işlemini gerçekleştiriyor. Ürün müşteriye ulaştıktan ve müşteri ürünü görüp, kontrol ettikten sonra onay işlemi gerçekleşiyor ve ödeme mağazaya aktarılıyor. Bu sistem sayesinde müşterilere hem ürünü görerek, deneyerek alma rahatlığı hem de internetten güvenli alışveriş yapma imkanı sunuluyor.
Keyifli Alışverişin Adresi
Alışverişi bir keyfe dönüştüren yeniçarşım.com; giyim, aksesuar, takı, elektronik ürünler, dekorasyon, küçük ev aletleri, kişisel bakım ürünleri gibi pek çok farklı kategoride alanında lider markalar ve “Fırsat Ürünleri” sunuyor. Tek yapmanız gereken, rahat, eğlenceli, güvenilir alışverişin adresi yeniçarşım.com’un keyfini çıkarmak!
  Yeniçarşım Kategorileri
Telefon / Haberleşme
Televizyon
Bilgisayar
Elektronik
Fotoğraf / Kamera
Oyun / Konsol
Mutfak / Küçük Ev Aletleri
Beyaz Eşya
Oyuncak / Hobi
Giyim / Aksesuar
Kozmetik / Bakım / Sağlık
Ev Tekstili / Dekorasyon
Mobilya / Bahçe
Kitap / Film / Müzik
Anne / Bebek
Mücevher / Takı
Saat / Gözlük
Spor
Ofis / Kırtasiye
Pet Shop
Yapı Market
Temel / Tüketim / Gıda
Oto / Aksesuar
Diğer
Yeniçarşım Hakkında |Hürriyet Güvenli Alışveriş Sistemi |Müşteri Rehberi |Mağaza Rehberi |Sözleşmeler ve Kurallar |Yardım |İletişim

İlgili Yazılar

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder